bsec urta105  uetr  komora logo 48
mt zabrane baner 728

UDRUŽENJE NA 53. SALONU AUTOMOBILA

Obaveštavamo Vas da je Udruženje jedan od aktivnih učesnika 53. MEĐUNARODNOG SALONA AUTOMOBILA – MSA (OICA), koji se održava u periodu od 24. marta do 2. aprila 2017. godine na Beogradskom sajmu. 

U okviru ove manifestacije, u Svečanoj sali upravne zgrade Beogradskog sajma, Udruženje organizuje:

  1. INFORMATIVNI SEMINAR na temu „PRIMENA ZAKONA O PREVOZU TERETA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU”, u ponedeljak, 27. marta 2017. godine, sa početkom u 12 časova, i
  2. INFORMATIVNI SEMINAR na temu PRIMENA „ZAKONA O RADNOM VREMENU POSADE VOZILA U DRUMSKOM PREVOZU, SA NAROČITIM OSVRTOM NA VOĐENJE EVIDENCIJA RADNOG VREMENA VOZAČA”, u petak, 31. marta 2017. godine, sa početkom u 12 časova.

Zakon o prevozu tereta u drumskom saobraćaju koji je tema prvog seminara, doneo je značajne novine u oblast koju uređuje. Puna primena ovog zakona počela je pre nešto više od mesec dana i ocena je da prevoznici još uvek nisu u dovoljnoj meri upoznati sa pravima i obavezama koje po ovom zakonu imaju. Cilj ovog seminara je da se prevoznicima prezentuju najvažnije novine koje je Zakon o prevozu tereta u drumskom saobraćaju doneo, kao i da se pojasni način primene ovog zakona (novi uslovi, obaveza usklađivanja poslovanja sa novim zakonom, podnošenje zahteva za licencu za prevoz, podnošenje zahteva za sertifikat o stručnoj osposobljenosti, dokumenta u vozilu ...). Na seminaru će izlagati predstavnici Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Organizacija drugog seminara ima za cilj sagledavanje rezultata i efekata jednogodišnje primene Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, kao i informisanje prevoznika o obavezi vođenja evidencija o radnom vremenu vozača, saglasno Pravilniku o evidenciji radnog vremena člana posade vozila čija primena počinje 1. aprila 2017. godine, kao i o alatima za vođenje evidencije. Na seminaru će izlagati predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, eksperti iz ove oblasti, kao i predstavnik firme TAHOGRAF BG, eksluzivnog zastupnika VDO za Srbiju i Crnu Goru, koji je i sponzor ovog seminara.

Pozivamo Vas da prisustvujute ovim seminarima i informišete se pravovremeno i tačno o svojim pravima i obavezama po osnovu propisa koji uređuju Vašu delatnost.

53 salon automobila - Beograd - mapa izlagača

 

Ujedno, obaveštavamo Vas da će Udruženje imati i svoj štand na sajmu i to u hali 2. nivo C, štand 2303Pozivamo Vas da svratite do štanda i saznate novine u oblasti međunarodnog transporta.

Sajam je otvoren svakog dana od 10.00-20.00h.

 

Oznake: salon automobila, Beograd

Štampa El. pošta