bsec urta105  uetr  komora logo 48

UDRUŽENJE NA BG CAR SHOW 2018

Obaveštavamo vas da će Udruženje biti jedan od učesnika na BG CAR SHOW 2018 koji se održava u periodu od 22. marta do 28. marta 2018. godine na Beogradskom sajmu.

U okviru ove manifestacije, u Svečanoj Sali Beogradskog sajma Udruženje organizuje okrugli sto sa temom „Nedostatak profesionalnih vozača – školovanje vozačkog kadra“ na kome će se razgovarati o problemu nedostatka kvalifikovanih vozača u Republici Srbiji kao i o mogućim rešenjima u cilju otklanjanja istog, a akcenat će pre svega biti bačen na školovanje vozača u srednjim stručnim školama.

Predviđeni učesnici okruglog stola su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavod za unapređivanje vaspitanja i obrazovanja, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Agencija za bezbednost saobraćaja, Zajednica saobraćajnih škola Srbije i naše Udruženje.

Okrugli sto je zakazan za 26. mart 2018. godine sa početkom u 13 časova.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovom okruglom stolu jer je ova tema veoma bitna ne samo za transportnu već i za celokupnu privredu Srbije ali i za mlade ljude koji žele unapred obezbeđen posao vozača u međunarodnom prevozu tereta.

Ujedno vas obaveštavamo da će Udruženje imati i svoj štand i to u hali 1A Beogradskog sajma te vas ovim putem pozivamo da svratite i saznate novine u oblasti međunarodnog transporta. Ove godine Udruženje na ovoj manifestaciji promovisaće MT školu za vozače u međunarodnom prevozu tereta tako da pozivamo sve zainteresovane da posete štand našeg Udruženja..

Sajam je otvoren svakog dana od 10.00 do 20.00h.

Oznake: Poslovno udruženje "Međunarodni transport"

Štampa El. pošta