bsec urta105  uetr  komora logo 48

IZBORNA SKUPŠTINA UDRUŽENJA

Podsećamo Vas da je Upravni odbor Udruženja, na svojoj III radnoj sednici, doneo odluku o raspisivanju izbora za organe Udruženja i predsednika Udruženja, kao i odluku o sazivanju Izborne skupštine Udruženja za 15. jun 2017. godine. Izbori za članove organa Udruženja i predlaganje kandidata za predsednika su okončani 5. juna 2017. godine.

Trenutno je u toku sprovođenje ankete novoizabranih članova Skupštine i Upravnog odbora o prihvatanju mandata koji im je poveren pa koristimo ovu priliku da pozovemo članove koji se još nisu izjasnili to učine što pre a najkasnije do kraja sutrašnjeg dana odnosno 09.06.2017. godine.

Nakon sprovedene procedure kandidovanja za predsednika Udruženja, Izborna komisija je utvrdila da je samo jedan kandidat dobio potreban broj kandidatura (10% redovnih članova sa pravom glasa), i to g. NEĐO MANDIĆ iz firme PARTNERTRANS iz Novog Sada. U slučaju kada samo jedan kandidat dobije potreban broj kandidatura, članovi Skupštine se na Izbornoj skupštini o njemu izjašnjavaju zaokruživanjem odgovora „ZA“ ili „PROTIV“. Glasanje je tajno i sprovodi se na unapred pripremljenom glasačkom listiću za predsednika Udruženja koji članovi Skupštine dobijaju od Izborne komisije, nakon što Izborna komisija utvrdi identitet predstavnika člana Skupštine (lična karta, pasoš, vozačka dozvola) i potvrdi da se radi o ovlašćenom predstavniku (zakonski zastupnik ili lice ovlašćeno od strane zakonskog zastupnika).

Objavljivanje konačnih rezultata izbora, potvrđivanje mandata novoizabranih članova organa Udruženja (Skupštine i Upravnog odbora), kao i izbor predsednika Udruženja obaviće se 15. juna 2017. godine na Izbornoj skupštini koja će se održati u beogradskom Sava centru, ul. Milentija Popovića 9, sala Japanski salon, I sprat, sa početkom u 14h.

Obaveštenje o održavanju Izborne skupštine, zajedno sa predloženim dnevnim redom možete preuzeti OVDE.

Štampa El. pošta