bsec urta105  uetr  komora logo 48

OSTALE USLUGE

Telenor paket

telenorUdruženje je svojim članicama, potpisivanjem Ugovora o poslovnoj saradnji sa TELENOROM, omogućilo korišćenje usluga ove kompanije po najpovoljnijim uslovima.
Naime, svi članovi udruženja, koji se uključe u grupu Udruženja, mogu da koriste tarifni paket BIZNIS PLUS 300+ koji podrazumeva sledeće uslove:

Pretplata po korisniku paketa

Besplatne SMS poruke

Cena razgovora

Unutar naše GRUPE

Unutar 061/062/063

Van 061/062/063

40 din

30

0,00 din/min

5,00 din/min

7,00 din/min

Svaki poziv upućen korisniku 063 mreže van naše grupe tarifira se, ako je duži od 2 a kraći od 3 minuta, sa popustom od 5% u odnosu na cenu minuta prema tarifnom paketu koji pretplatnik koristi. Razgovor duži od 3 minuta tarifira se sa10% popusta. Pozivi van naše grupe tarifiraju se sa 1,35 din fiksne naknade. Tarifiranje svih poziva je sekundno bez zaokruživanja.

Svim korisnicima koji su uključeni u grupu Udruženja omogućeno je uključenje usluga roaming-a bez uplate namenskog depozita. Da bi koristili navedene pogodnosti neophodno je uputite zahtev na memorandumu u kome se navode brojevi telefona, sa naznakom brojeva za koje se želi i usluga roaming-a. Takođe, potrebno je navesti i na koje brojeve će stizati SMS poruke od Udruženja.

Štampa El. pošta