bsec urta105  uetr  komora logo 48
mt zabrane baner 728

POGODNOSTI ZA ČLANOVE

Članovi PU "Međunarodni transport" imaju brojne pogodnosti - blagovremeno i tačno informisanje, konsultacije, edukacije, pomoć u rešavanju problema, popusti na brojne usluge i robe kroz sistem objedinjene nabavke. Udruženje se svakodnevno trudi da proširi izbor pogodnosti za svoje članove, kroz stalno prepoznavanje, razumevanje i zadovoljenje njihovih potreba.

1. Programi stručne obuke

Današnja preduzeća, pod stalnim pritiskom tržišnog dokazivanja, shvataju da je ključ za sticanje i održavanje konkurentske prednosti na tržištu - znanje. Zato Udruženje nastoji da proširi svoje delovanje u oblasti obuke i treninga zaposlenih. U ovom trenutku Udruženje organizuje obuku za vlasnike ili direktore, odnosno donosioce odluka u prevozničkim firmama, kao i za zaposlene na poslovima vezanim za zaduženje i razduženje dozvola, prijave i odjave vozila i vozača i numeraciju sertifikata, kao i vozača i zaposlenih lica u transportnim preduzećima koja su odgovorna za poštovanje propisa o vremenima upravljanja, pauza i odmora vozača i korišćenju tahografa.

  • Obuka za raspodelu, kriterijume i način dodele dozvola za međunarodni transport
  • Obuka za vremena upravljanja, pauza i odmora vozača i pravilna upotreba analognih i digitalnih tahografa.

2. Sistem objedinjene nabavke roba i usluga

Udruženje je za svoje članove obezbedilo, preko svojih komercijalnih partnera i preduzeća "Medtrans logistik", po najpovoljnijim uslovima, nabavku robe (ulja i maziva, pneumatici, protektirani pneumatici, filteri, akumulatori, navigacije, hemija, lanci za sneg, trake za konturno obeležavanje...) i usluga (protektiranje, servisi vozila...).

3. Ostale usluge i pogodnosti:

  • Posebni uslovi za kupovinu goriva u Srbiji na MOL pumpama
  • Rezervacija i prodaja karata za trajekte u inostranstvu, uz dinarsko fakturisanje
  • Kupovina rezervnih delova i/ili servis "Mercedes-Benc" vozila uz popuste do 25%
  • Osiguranja po posebnim uslovima (auto-odgovornost, kasko, CMR osiguranje, putno-zdravstveno osiguranje, osiguranje imovine...)

 

Štampa El. pošta