bsec urta105  uetr  komora logo 48

POTPISAN UGOVOR SA Vip mobile!

Poštovani članovi obaveštavamo Vas da je Udruženje potpisalo ugovor o poslovnoj saradnji sa Vip mobile doo. Ovim ugovorom su definisani posebni i jedinstveni uslovi za sve članice Udruženja. Iz dogovorenih uslova izdvajamo: razgovor u grupi za 0 dinara, mesečna pretplata 10 dinara po broju, bez nadoknade za uspostavu veze, cena za razgovore u Vip mrezi 2,2 dinara/min, cena za razgovore ka drugim mrežama 4,2 dinara/min, cena SMS poruke 1 din (sve cene su bez PDV-a)... 

Pored toga, članice Udruženja imaju mogućnost izbora telefona po želji uz ovaj paket. Dalje, postoji veliki broj dodatnih paketa koji se po želji pridodaju osnovnom paketu u zavisnosti od zahteva koji je specifičan za Vaše preduzeće. Tehnička podrška Vip mobile će Vas obučiti o mogućnostima da sami preko interneta vršite proveru stanja, blokirate kartice i aktivirate nove. Ponudu Vip mobile koja će važiti samo za članove pogledajte OVDE.
Detalje i razjašnjenje ukoliko postoje nedoumice možete dobiti u Udruženju.
Da biste se prijavili za Vip mobile paket Udruženja dovoljno je da pošaljete zahtev Sekretarijatu Udruženja putem faksa ili e-maila na sledeće kontakte.

Štampa El. pošta

Srodne vesti