bsec urta105  uetr  komora logo 48

POČEO SA RADOM PORTAL ZA PREVOZNIKE - eITPŠalter

 eITPSalter-logo Poštovani članovi, obavešteni smo od E-Smart Systems d.o.o. da je, nakon višemesečnog testiranja sistema, počela prodaja uređaja za korišćenje aplikacije eITPŠalter. eITPŠalter omogućava  prevozniku  u realnom vremenu uvid u osnovne informacije kojima raspolaže Ministarstvo saobraćaja. Aplikacija pored pregleda poseduje funkcionalnost unosa i slanja zahteva i razduženja dozvola putem interneta. 

Za korišćenje usluge pristupa portalu, potrebno je:

  1. Da prevoznik sa E-Smart Systems potpiše ugovor o korišćenju usluge i ovlasti lica koja će u ime firme koristiti uslugu
  2. Da prevoznik sa Sertifikacionim telom E-Smart Systems potpiše pretplatnički ugovor i da saglasnost da se za ista lica izdaju kvalifikovani elektronski sertifikati koji služe za komunikaciju sa državnim organima
  3. Da prevoznik priloži kopiju Izvoda iz APR ne stariju od 6 meseci
  4. Da prevoznik priloži kopiju OP obrasca (ovlašćeni potpisi lica za zastupanje)
  5. Da prevoznik priloži kopiju poslednjeg Rešenja za izdavanje međunarodnih dozvola za transport robe (ne starijeg od godinu dana)

Svi traženi podaci moraju biti popunjeni. Ne smete menjati ni jedan prethodno unet podatak. Na svim predviđenim mestima se potpisuje isključivo zakonski zastupnik preduzeća i dokument overava pečatom.

Proverite sadržaj dokumentacije pre slanja po ček listi (“lista za proveru”).

Kompletnu dokumentaciju spakovati i poslati kurirskom službom ili preporučeno na adresu:

E-Smart Systems d.o.o. Beograd

Kneza Višeslava 70-a

11030 Beograd

Kontakt telefon: 011 30 50 200

Kada E-Smart Systems d.o.o. primi ispravno popunjenu i kompletnu dokumentaciju dobićete predračun za korišćenje za 2014. godinu za lica navedena u ovlašćenjima. Tek kada E-Smart Systems d.o.o. evidentira Vašu uplatu isključivo po predračunu, svako lice pojedinačno će dobiti poziv da lično dođe da preuzme novi token za pristup sistemu.

Sa opcijama usluge pristupa eITP i procesom izdavanja kvalifikovanih elektronskih sertifikata se možete upoznati na sledećim stranicama: http://www.e-smartsys.com/eitpsalter.html i http://qca.e-smartsys.com   

Neophodni preduslovi (računar i operativni sistem): 

  •  Računar ili laptop sa operativnim sistemom: Microsoft Windows 7 sa Service Pack 1
  • Da korisnik može da instalira programe bez ograničenja (administratorska prava)
  • Slobodan USB ulaz na istom računaru za uključivanje tokena
  • Internet konekcija (brzina downloada 4Mbps za optimalan rad)

Posle preuzimanja tokena linkove i instalacije dodatnih programa ćete naći na samom tokenu i na stranici POMOĆ u okviru uputstva za instalaciju.

Za sve koji preuzmu tokene, korisnička obuka će biti organizovana svakog radnog dana od 14. do 24. aprila u prostorijama E-Smart Systems u trajanju od sat vremena.

Prijavljivanje se vrši isključivo na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Broj mesta u sali je ograničen pa će moći da prisustvuju samo korisnici kojima bude potvrđen termin obuke.

Kontakt osoba: Jelena Ilić, tel: 011 30 50 200, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

 

 

Štampa El. pošta

Srodne vesti