bsec urta105  uetr  komora logo 48
  • Početak
  • VESTI
  • JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O RADNOM VREMENU POSADA VOZILA U DRUMSKOM PREVOZU I TAHOGRAFIMA

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O RADNOM VREMENU POSADA VOZILA U DRUMSKOM PREVOZU I TAHOGRAFIMA

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o radnom vremenu posada vozila u drumskom prevozu i tahografima. U pitanju je zakon kojim se uređuju radno vreme posada vozila u drumskom prevozu, vreme upravljanja vozilom vozača, odobrenje tipa, ugradnja, pregled i način korišćenja tahografa, uslovi za radionice za tahografe, memorijske kartice, uslovi za proizvodnju memorijskih kartica i nadzor nad sprovođenjem ovog zakona u Republici Srbiji.

Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovodi se u periodu od 25. februara do 16. marta 2015. godine.

Prezentacije i rasprave o predloženom Nacrtu zakona vodiće se na okruglim stolovima, koje će organizovati Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, u gradovima Republike Srbije, i to po sledećem rasporedu:

- petak, 27. februar 2015. godine, u Nišu, Regionalna privredna komora Niš, u 12h;

- ponedelja, 2. mart 2015. godine, u Novom Sadu, Privredna komora Vojvodine, 11h;

 - sreda, 4. mart 2015. godine, u Beogradu. Privredna komora Srbije, 11h.

Tekst Nacrta zakona postavljen je na internet stranicama Regionalne privredne komore NišPrivredne komore Vojvodine i Privredne komore Srbije, a najvljeno je njegovo objavljivanje i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - www.mgsi.gov.rs i na portalu e-uprave.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Beograd, Nemanjina 22-26 ili elektronskim putem na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Oznake: Zakon o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima

Štampa El. pošta