bsec urta105  uetr  komora logo 48

TEMATSKI BILTEN eKapije

eKapija logo beli new  Tematski bilten "eKapije" (ekapija.com/website/sr/tematskiBilteni.php) već je ispunio visoko postavljen cilj - da na kredibilan način, kroz razgovore sa eminentnim predstavnicima države i privrede, objedini informacije iz tematskih oblasti na jednom mestu.

Tema septembarskog broja je  logistika, izuzetno važna privredna oblast, ali i grana koja doprinosi da sve ostale delatnosti budu efikasnije i ostvaruju veći profit.

U biltenu "Logistika pokreće Vaš biznis", “eKapija”  će pisati o novim zakonima u oblasti transporta, o novinama koje u narednom periodu sprema Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ministarstvo finansija - Uprava carina...

U Tematskom biltenu “eKapije” pronaći ćete i odgovore na sledeća pitanja: kako na najefikasniji način uvoziti robu iz Kine i ostalih dalekih destinacija, kako stiže roba kupljena preko interneta, koje su prednosti zbirnog transporta robe, zašto "autsorsovati" skladišne operacije, kako opremiti skladište, koji su novi modeli kamiona, nadogradnji i privrednih vozila...

Ovo je jedinstveno mesto gde možete da iznesete svoje mišljenje, da predstavite svoje proizvode i dodatno pojačate vašu vidljivost kod čitalaca portala “eKapija”. Ukoliko imate ideje ili sugestije, možete ih poslati na adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Štampa El. pošta

Srodne vesti