bsec urta105  uetr  komora logo 48
  • Početak
  • VESTI
  • OGLAŠAVANJE LIČNIH ISPRAVA I DOKUMENATA NEVAŽEĆIM

OGLAŠAVANJE LIČNIH ISPRAVA I DOKUMENATA NEVAŽEĆIM

05 Obaveštenje o načinu i potrebnoj dokumentaciji za proglašavanje ličnih isprava i dokumentata nevažećim možete naći na sajtu Službenog Glasnika Republike Srbije a u nastavku su date odredbe koje se odnose na dokumenta (dozvole).

Navedeni oglasi dostavljaju se:
• putem pošte na adresu JP Službeni glasnik, Odeljenje oglasa, Jovana Ristića 1, 11000 Beograd
• elektronskom poštom na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
• faksom na broj 011/306-0596
lično, na šalteru Odeljenja oglasa JP Službeni glasnik, Jovana Ristića 1, Beograd, kao i u svim maloprodajnim objektima JP Službeni glasnik u Beogradu i drugim gradovima Srbije.
Za oglase poslate poštom, faksom i elektronskom poštom, poslati i potvrdu o uplati novčanog iznosa potrebnog za objavljivanje oglasa. Uplata se vrši na tekući račun JP Službeni glasnik: 160-14944-58.
Oglasi predati lično plaćaju se gotovinom, a sa potvrdom o oglašavanju izgubljene isprave nevažećom, koja sadrži tekst oglasa, traži se izdavanje novog dokumenta od nadležnog organa.
NAPOMENE: Ukoliko se oglas dostavlja lično moguće je uplatu izvršiti i putem predračuna ali se u tom slučaju ne dobija potvrda već se dobija račun. Ovaj račun se dobija tek po objavljivanju u Službenom Glasniku.
Ministarstvo zahteva dostavljanje potvrde o oglašavanju a kod oglasa koji se ne dostavljaju lično izdavanje potvrde nije predviđeno.
Iznos naknade za oglašavanje koji je potrebno uplatiti je 346,50 dinara po dokumentu (dozvoli).
Spisak knjižara možete naći na sajtu Službenog Glasnika klikom na link "Prodajna mesta" u dnu strane.

Štampa El. pošta

Srodne vesti