bsec urta105  uetr  komora logo 48

NOVA USLUGA - NAPLATA POTRAŽIVANJA

Kako bi poboljšali održivo poslovanje svojih članova, Udruženje je otpočelo saradnju sa međunarodnom kompanijom koja se bavi poslovima u vezi sa naplatom međunarodnih potraživanja. Kako je transport izuzetno dinamična i složena aktivnost, često prevoznici bez mogućnosti za neku dublju analizu pouzdanosti poslovanja sa potencijalnim nalogodavcem, preuzimaju nalog za utovar i neretko dolaze u problem naplate svojih potraživanja za obavljanje tog prevoza.

Sa više od 20 godina iskustva u rešavanju problema koji se tiču međunarodnih dugova i više od 6000 klijenata, od čega više od 300 iz oblasti transporta i špedicije, ova kompanija klijentima omogućava naplatu neizmirenih potraživanja od stranih partnera, bilo gde u Evropi. Imajući u vidu napred navedeno, Udruženje je za članove dogovorilo posebne uslove:

  1. Konsultacije sa specijalistom za naplatu duga do 30 minuta bez naknade,
  2. Plaćanje samo provizije na vraćena sredstva, bez fiksne naknade za vansudsko izmirenje,
  3. Jedinstvena provizija od 14% na sva vraćena sredstava bilo gde u Evropi,
  4. Pristup vrhunskim međunarodnim pravnicima i pristupačne cene u slučaju sudskog zastupanja.

Ukoliko ste zainteresovani za usluge ove kompanije pošaljite popunjeni upitnik Udruženju na adresu elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. a za više informacija se obratite Sekretarijatu na broj telefona 011 32 47 147.

Oznake: naplata potraživanja

Štampa El. pošta

Srodne vesti