bsec urta105  uetr  komora logo 48

XVI GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUŽENJA

skupstina

Poštovani članovi,

Podsećamo Vas da će se u petak, 9. decembra 2016. godine, u Sava centru u Beogradu, održati 16. Godišnja skupština Poslovnog udruženja „Međunarodni transport“ i pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj.

Program 16. Skupštine podrazumeva prigodnu svečanost, radni deo, manifestaciju „Dijalogom do razumevanja i boljih uslova poslovanja“, kao i tradicionalni sajam „Truck Business Fair - TBF“ na kome će Vam i ove godine više od 70 naših domaćih i inostranih komercijalnih partnera predstaviti svoje usluge i proizvode iz oblasti transportne industrije.

Skrećemo pažnju na manifestaciju „Dijalogom do razumevanja i boljih uslova poslovanja“ u okviru koje ćete imati priliku da slušate PANEL DISKUSIJU na temu elektronskog poslovanja u oblasti izdavanja i razduženja dozvola za prevoz (učestvuju Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Direkcija za elektronsku upravu, E-Smart Systems i NALED) ali i da na posebno uređenim i za to organizovanim mestima (štandovi ) ostvarite direktan kontakt sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Uprave saobraćajne policije, Uprave carina i Agencije za bezbednost saobraćaja.

Iskoristite priliku da se sretnete sa kolegama, posetite štandove svojih komercijalnih partnera i ostvarite saradnju sa novim partnerima. Razgovarajte sa nadležnima, postavite im pitanje, saslušajte njihove odgovore na neka od pitanja koja su postavile Vaše kolege, dajte komentar i/ili sugestiju. Napominjemo da su ispred Udruženja, za svaki od štandova nadležnih, izabrani “domaćini”, i to:

  1. Za štand Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zaduženi su Branko Grba, GRBA PRPIĆ i Zoran Stanković, LTC STANKOVIĆ;
  2. Za štand Uprave saobraćajne policije zaduženi su Dragan Stojanović, EUROŠPED i Milorad Dudić, SANI;
  3. Za štand Uprave carina zaduženi su Dragan Vukašinović, TRANSPROM i Aleksandar Lijeskić, INTERLUTA;
  4. Za štand Agencije za bezbednost saobraćaja zaduženi su Miodrag Bata Vujnović, NIVEX i Vladan Nikolić, TEHNOCOOP.

Domaćini Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja nadležnima.

Takođe, obaveštavamo Vas da će se u toku skupštinskog dana sprovoditi istraživanje stavova i mišljenja članova sa ciljem unapređenja delovanja Udruženja i rada Sekretarijata. Anketiranje članova će vršiti studenti Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Molimo Vas da odvojite par minuta i odgovorite na pitanja koja smo pripremili.
Na kraju dana, čekamo Vas na druženju u restoranu Sava centra tokom koga će se obaviti i izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri u kojoj učestvuju isključivo prevoznici. Očekuju Vas vredne nagrade, koje su i ove godine za Vas obezbedili Vaši poslovni partneri, učesnici sajma „Truck Business Fair - TBF“.

Do skorog viđenja!

Oznake: Godišnja Skupština Poslovnog udruženja "Međunarodni transport", TBF, Truck Business Fair

Štampa El. pošta