bsec urta105  uetr  komora logo 48
mt zabrane baner 728

STRATEŠKA SARADNJA KOMPANIJA DKV I GAZPROMNJEFT

Affinity Balkans doo sa zadovoljstvom predstavlja srpskim prevoznicima proširenu mrežu Gazpromneft stanica u Rusiji.

Operater kartica za gorivo četvrtog najvećeg proizvodjača goriva Gazprom Neft, i DKV Euro Service, vodeći evropski operater kartica za gorivo i putarina, ujedinili su snage i otpočeli stratešku saradnju. Od sada, DKV CARD je dodatno prihvaćena na 1.169 Gazprom Neft stanica u Rusiji.

“Kompanija već ima najveći portfolio transportnih klijenta na ruskom tržištu kartica za gorivo. Sa preko 135.000 klijenata I 2.5 milliona DKV CARD i uredjaja OBU u opticaju, saradnja sa DKV Euro Service nam nudi veliki medjunarodni tranzitni potencijal takodje”, kaže Dmitry Guzeev, Generalni Direktor u Gazpromneft- Korporativna Prodaja. Zauzvrat, DKV dobija visoko kvalitetan i povoljan dizel za svoju mrežu.

“Rusija je veoma značajna kako tranzitna tako i krajnja zemlja za naše klijente”, kaže Natalia Loktionova, Generalni Direktor u DKV Euro Service Rusija.

“Mi smo srećni što možemo da obezbedimo našim klijentima visoko kvalitetan, povoljan i naročito otporan na zimu, Gazprom Neft dizel. Kompanija se ponosi izuzetnom reputacijom i radujemo se kooperaciji punoj poverenja”.

Oznake: DKV, Affinity

Štampa El. pošta