bsec urta105  uetr  komora logo 48

SDT GROUP NOVI ZASTUPNIK KOMPANIJE KÖGEL

logo baseb Zvaničnim potpisivanjem ugovora sa kompanijom KÖGEL Trailer GmbH, SDT GROUP postala je ovlašćeni zastupnik, uvoznik, prodavac i serviser KÖGEL poluprikolica. KÖGEL je renomirani nemački brend sa tradicijom dužom od 80 godina i treća je po veličini fabrika poluprikolica u Evropi.

Servisni centar kompanije SDT GROUP postaje servisni centar i za KÖGEL program vozila uključujući i prodaju originalnih rezervnih delova. Servisni centar nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji za sve vozače kamiona i komercijalnih vozila (Sretenjska 4, Dobanovci), na raskrsnici važnih magistralnih puteva koji vode ka Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu i Zapadnoj Srbiji, 

Vlasnicima transportnih kompanija, ali i svima koji koriste kamione, kompanija SDT GROUP na teritoriji Srbije i Crne Gore nudi kompletan KÖGEL program vozila: plato poluprikolice, hladnjače i takozvane kofer poluprikolice, kontejnerske i kiperske poluprikolice, niskonoseće prikolice i poluprikolice, kao i prodaju originalnih rezevnih delova, potvrde proizvođača i sertifikate.
KÖGEL vozila se aktivno prodaju na teritoriji Srbije i Crne Gore od 2015. godine kada je pravo ovlašćenog zastupnika dobilo preduzeće Truck Bodies & Trailers koje je za nepune 2 godine isporučilo 120 novih KÖGEL poluprikolica. Vlasnik TBT-a Aleksandar Djuričić, nastavlja karijeru u fabrici KÖGEL Trailer GmbH na mestu direktora prodaje za jugoistočnu Evropu. Prodajni tim iz TBT-a se priključuje SDT GROUP-i, i zajedno garantuju visok kvalitet usluge u prodaji novih vozila, rezervnih delova kao i u kompletnom servisiranju KÖGEL vozila.

 

O SDT GROUP

Kompanija SDT GROUP DOO, sertifikovana od strane SGS sertifikatom ISO 9001, osnovana je 2010. godine, od kada beleži značajne uspehe uz neprekidan razvoj, o čemu svedoče stalan rast prihoda i novi klijenti. Osim što je zvanični serviser više od 1.000 autobusa kompanije "Solaris" u Srbiji i okruženju, SDT politiku poslovanja usmerava i na segment dostavnih vozila i kamiona, te veoma brzo ostvaruje saradnju sa brojnim inostranim partnerima. Potpisivanje ugovora sa nemačkim proizvođačem priključnih vozila, kompanijom KÖGEL Trailer GmbH, još jedan je u nizu uspeha koji su obeležili 2016. godinu za SDT GROUP.

 

KONTAKTI – VAŠ KÖGEL TIM

Region Beograd sa okolinom i Crna Gora:
Marija Ilić Paović
+381 60 699 3339

Region Istočna Srbija:
Marina Kekić
+381 63 110 6160

Region Centralna i Zapadna Srbija:
Slavoljub Marinković
+381 63 303 120

Region Vojvodina:
Aleksandar Radenković
+381 62 425 380

Oznake: SDT Group, zastupnik, Kögel

Štampa El. pošta