bsec urta105  uetr  komora logo 48
  • Početak
  • VESTI
  • SEPTEMBARSKA REVIZIJA GP RASPODELE ZA 2017. GODINU - ULAZNI PODACI

SEPTEMBARSKA REVIZIJA GP RASPODELE ZA 2017. GODINU - ULAZNI PODACI

Na internet prezentaciji Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavljeno obaveštenje i ulazni podaci za septembarsku reviziju godišnjeg plana raspodele za 2017. godinu. Tekst obaveštenja i ulazne podatke možete pogledati OVDE.

U obaveštenju se navodi da, s obzirom da je prva faza septembarske revizije godišnjeg plana raspodele za 2017. godinu završena, potrebno da prevoznici provere svoje podatke koji su objavljeni na internet prezentaciji Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Sve primedbe na objavljene podatke je neophodno predati u prostorijama pisarnice (soba broj 19a.) SIV 3, Omladinskih brigada 1, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Krajnji rok za podnošenje primedbi je ponedeljak 4. septembar 2017. godine.

U obaveštenju se navodi da se u Izveštaju o voznom parku na dan 10. avgust 2017. godine nalazi i podatak o validnosti sertifikata (datum do kada je sertifikat važeći). Važno je napomenuti da će se bodovanje vozila za utvrđivanje septembarske revizije godišnjeg plana za 2017. godinu vršiti samo za vozila sa važećim sertifikatima na dan utvrđivanja septembarske revizije.

Oznake: revizija godišnjeg plana raspodele dozvola

Štampa El. pošta