bsec urta105  uetr  komora logo 48
mt zabrane baner 728

SARADNJA KOMPANIJA TIMOCOM I UTA

Saradnjom sa pružaocem usluga i kartica za točenje goriva, kompanijom UNION TANK Eckstein (UTA) iz Kleinostheima, vodeća transportna platforma u Evropi nastavlja da širi svoju ponudu digitalnih usluga.

Sa TimoComom se na rutama za transport sada mogu planirati i stanice za točenje goriva. U mrežu mobilnosti kompanije UTA je uključeno 44.000 pumpi za točenje goriva, na kojima vozači kamiona sa UTA servisnom karticom ne samo da mogu da toče gorivo bez gotovine, već imaju mogućnost da koriste i druge usluge za snabdevanje tokom puta. One će od sada u TimoComovom planiranju ruta biti prikazane kao Points of Interest (POI), dakle usputne tačke od interesa. „Mi time našim korisnicima nudimo mogućnost da svoje rute planiraju još efikasnije i udobnije“, kaže Gunnar Gburek, portparol TimoCom kompanije.

Pristup proširenoj ponudi, preko rešenja za proračun i praćenje TC eMap®, ima više od 120.000 TimoCom korisnika. TC eMap® već kod planiranja rute daje informacije o lokacijama pumpi za točenje goriva koje su uključene u UTA mrežu. Mesečno se preko TC eMap® proračuna oko 2,6 miliona deonica.

Vozači kamiona, koji za navigaciju u TimoCom transportnoj platformi koriste pametan telefon ili tablet računar, mogu dodirom prsta na UTA logotip, koji je prikazan na elektronskoj karti, u svakom trenutku da pozovu dodatne informacije, bez učitavanja dodatnih aplikacija ili softvera. Na taj način mobilni uređaji pružaju vozaču, pored ostalog, aktuelne informacije o radnom vremenu, mestima za parkiranje sa obezbeđenjem, terminalima za plaćanje putarine, pumpama za točenje goriva visokog kapaciteta i o postojećim vrstama goriva. Samo u Nemačkoj je na UTA mrežu priključeno 12.000 pumpi za točenje goriva.

Oznake: TimoCom

Štampa El. pošta