bsec urta105  uetr  komora logo 48
  • Početak
  • VESTI
  • OBAVEŠTENJE MINISTARSTVA O PREDSTOJEĆIM REVIZIJAMA GODIŠNJEG PLANA RASPODELE

OBAVEŠTENJE MINISTARSTVA O PREDSTOJEĆIM REVIZIJAMA GODIŠNJEG PLANA RASPODELE

Na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavljeno je obaveštenje u vezi sa predstojećim revizijama godišnjeg plana raspodele za 2018. godinu.

U obaveštenju se navodi da zahtev za reviziju pojedinačnog plana raspodele podnosi samo prevoznik koji nije podneo zahtev za utvrđivanje godišnjeg plana raspodele. Podnošenje zahteva se vrši isključivo na formularima (tabelama) koji se preuzimaju na zvaničnoj internet prezentaciji Ministarstva u sekciji DOKUMENTI/OSTALI DOKUMENTI/GODIŠNjI PLAN RASPODELE ZA 2018. GODINU. Uputstvo za popunjavanje formulara se nalazi uz formulare. Pomenuta dokumenta možete preuzeti OVDE i OVDE.

Zahtev za aprilsku reviziju prevoznik podnosi od 01. do 10. marta tekuće godine, zahtev za junsku reviziju od 1. do 10. maja tekuće godine i septembarsku reviziju podnosi od 1. do 10 avgusta tekuće godine u prostorijama pisarnice MInistarstva, soba broj 19a, SIV 3, Omladinskih brigada 1. Uz zahtev je neophodno dostaviti odgovarajuću Republičku administrativnu taksu Taksa za zahtev, molbu, predlog i drugi podnesak (tarifni broj 1). 

Svaki podneti zahtev mora sadržati sledeće priloge:

Tabela 1. Izjava o vozačima u radnom odnosu preduzeća
Tabela 2. Izjava o vozilima u voznom parku preduzeća
Tabela 3. Broj i vrsta potrebnih pojedinačnih dozvola preduzeća do kraja 2018. godine

Oznake: revizija godišnjeg plana raspodele dozvola

Štampa El. pošta