bsec urta105  uetr  komora logo 48
  • Početak
  • VESTI
  • APRILSKA REVIZIJA GP RASPODELE ZA 2018. GODINU - ULAZNI PODACI
mt zabrane baner 728

APRILSKA REVIZIJA GP RASPODELE ZA 2018. GODINU - ULAZNI PODACI

Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je na svojoj internet prezentaciji objavilo obaveštenje i ulazne podatke za aprilsku reviziju godišnjeg plana raspodele za 2018. godinu. Tekst obaveštenja i ulazne podatke možete pogledati OVDE.

U obaveštenju se navodi da je, s obzirom na to da je prva faza aprilske revizije godišnjeg plana raspodele za 2018. godinu završena, potrebno da prevoznici provere svoje podatke koji su objavljeni na internet prezentaciji Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Sve primedbe na objavljene podatke je neophodno predati u prostorijama pisarnice (soba broj 19a.) SIV 3, Omladinskih brigada 1, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Krajnji rok za podnošenje primedbi je utorak 10. april 2018. godine.

U obaveštenju se navodi da se u Izveštaju o voznom parku na dan 10. april 2018. godine nalazi i podatak o validnosti sertifikata (datum do kada je sertifikat važeći). Važno je napomenuti da će se bodovanje vozila za utvrđivanje aprilske revizije godišnjeg plana za 2018. godinu vršiti samo za vozila sa važećim sertifikatima na dan utvrđivanja aprilske revizije.

Oznake: revizija godišnjeg plana raspodele dozvola

Štampa El. pošta