bsec urta105  uetr  komora logo 48
  • Početak
  • VESTI
  • MGSI: PROGRAM JAVNE RASPRAVE O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O RADNOM VREMENU POSADE VOZILA U DRUMSKOM PREVOZU I TAHOGRAFIMA

MGSI: PROGRAM JAVNE RASPRAVE O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O RADNOM VREMENU POSADE VOZILA U DRUMSKOM PREVOZU I TAHOGRAFIMA

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavilo je na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji poziv za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima.

U postupku pripreme Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, MGSI sprovodi javnu raspravu koju je odredio Odbor za privredu i finansije Vlade Republike Srbije, 20. septembra 2018. godine. Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovešće se u periodu od 24. septembra do 15. oktobra 2018. godine. MGSI će prezentacije i rasprave o predloženom Nacrtu zakona organizovati u formi okruglog stola u Beogradu, 4. oktobra 2018. godine u prostorijama Privredne komore Srbije, ulica Resavska 13-15, sa početkom u 11,00 časova.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici državnih organa, javnih službi, privredni subjekti, stručna javnost i drugi zainteresovani učesnici.

Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima možete pogledati OVDE.

ZBOG IZUZETNE VAŽNOSTI OVE TEME UDRUŽENJE POZIVA ČLANOVE DA SVE PRIMEDBE I SUGESTIJE DOSTAVE UDRUŽENJU.

Štampa El. pošta

Srodne vesti