17. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

U petak, 15.12.2017. godine održana je XVII Godišnja Skupština Poslovnog udruženja “Međunarodni Transport” i 14. po redu manifestacija TRUCK BUSSINESS FAIR. Ponovo se na jednom mestu okupio veliki broj firmi koje se bave prevozom tereta ili putnika, njihovi najznačajniji komercijalni partneri, kolege iz zemalja u okruženju, kao i predstavnici javnog sektora.

Kao i svake godine, za XVII Godišnju Skupštinu Poslovnog udruženja “Međunarodni Transport” i TRUCK BUSSINESS FAIR pripremljen je raznovrsni radni, kulturni i zabavni program. Tokom celog dana, sa početkom u 9:30h, održavala se manifestacija Truck Business Fair – TBF – sajam komercijalnih partnera na kome je veliki broj naših najznačajnijih partnera, njih 67, predstavilo svoje proizvode i usluge. Svečani deo Skupštine je otvoren u 13:30h, nastupom Akademskog kulturno umetničkog društva “Španac”, nakon čega je usledilo obraćanje predsednika Udruženjag. Neđe Mandića. Zatim su se gostima obratili g. Saša Stojanović pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u sektoru za drumski transport, puteve i bezbednost saobraćaj; g. Vladan Nikolić, pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije; g. Slobodan Karličić, pomoćnik direktora i načelnik sektora za vozače Agencije za bezbednost saobraćaja; g. Tadeuš Vilk iz poljskog udruženja prevoznika ZMPD; g. Peter Pišek, predsednik Sekcije za promet u obrtno podjetničkoj zbornici Slovenije; g. Dragutin Kranjčec iz Udruge Hrvatskih cestovnih prevoznika i g. Aleksandar Škorić, direktor sektora za osiguranje imovine velikih klijenata iz kompanije Triglav osiguranje a.d.o.

U okviru svečanog dela manifestacije, predstavljene su predstojeće novine u oblasti prevoza. G. Vladan Nikolić, predstavnik Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije gostima je predstavio novine koje donosi novi Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima. Novinu koja je po svemu sudeći veoma interesantna prevoznicima a to je Sertifikat o profesionalnoj kompetentnosti za obavljanje poslova profesionalnog vozača predstavio je g. Slobodan Karličić, predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja. g. Goran Veljović direktor kompanije E-Smart Systems i g. Ranko Brajović prezentovali su novine koje se očekuju u radu sistema elektronskog zaduživanja i razduživanja stranih dozvola. Na kraju svečanog dela manifestacije, g. Stevan Jovićević iz kompanije Tahograf BG koja je generalni zastupnik proizvođača tahografa Continental VDO predstavio je novosti vezane za zakonsku osnovu i uvođenje pametnog „Smart“ tahografa.

Nakon svečanog i radnog dela Skupštine, usledio je svečani ručak restoranu Sava centra, tokom koga je bilo održano tradicionalno izvlačenje nagrada. Pravo učešća u nagradnoj igri imali su prevoznici koji su popunili kupon i ubacili ga u kutiju za nagradnu igru, koja se nalazila na štandu generalnog sponzora MOL SERBIA. Glavna nagrada je i ove godine bila 1000 litara evro dizela.

GENERALNI SPONZOR

ZLATNI SPONZOR

SPONZOR

PRIJATELJ KUĆE

MEDIJSKI SPONZOR

IZLAGAČI

MOL SERBIA SIMPLEX
IQ CARD STEVČEVIĆ CO
EASYTRIP AFFINITY BALKANS
 VERAG NAFTACHEM
 AFFINITY BALKANS I DKV ZEYMIR COMPANY
 DIESEL24 TRIGLAV OSIGURANJE
 TIMOCOM CUBE RISK MANAGEMENT SOLUTIONS
 YES!MONEY FLEET MANAGEMENT SOLUTIONS
SHADOW NET BRAĆA TOMIĆ
 CASH BACK IMO BALKAN PROGRES 
 VOLVO VAMAL GRUPA 
 RENAULT TRUCKS EURO PETROL 
 DAF STAR IMPORT 
 MAN-DEWACO MOVE EXPERT
 SCHMITZ WIENER STADTISCHE
 SCANIA AUTOSTAKLA IVANIĆ
 IVECO PONOR
 SCHWARZMUELLER CIAK 
 TAHOGRAF BG EUROWAG
CVS MOBILE SILEX 
SEJARI Kögel/SDT GROUP DOO
 PLATTNER HYDROGEN TEHNOLOGIES
 ALMAKS ADDINOL
 ADECO BB ELEKTRONIK
 CYCLE MR GROUP
ISTOBAL E-SMART SYSTEMS
 HARBORSZ SOPHOKLES GMBH
SHELL ADRIA PARAGRAF LEX
 ARIS POLSKA TRIGON INŽENJERING
MENEX GEFCO
MILETIĆ PETROL AETRControl

PROGRAM 17. SKUPŠTINE UDRUŽENJA


GALERIJA