Popust za kupovinu goriva – MOL

 

Poštovani članovi, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je nakon dužeg perioda pregovaranja Udruženje potpisalo Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa MOL Serbia kojim su za članove Udruženja ugovorene posebne pogodnosti za kupovinu goriva na MOL benzinskim stanicama u Srbiji. Oko svih detalja možete nas kontaktirati. Uz zaista konkurentnu cenu, koju do sada prevoznici nisu mogli da ostvare na MOL-ovim stanicama u Srbiji, ugovoreno je i odloženo plaćanje i to tako da se fakturisanje vrši na 15-odnevnom nivou a valuta plaćanja je 30 dana. O kvalitetu MOL-ovog goriva je nepotrebno pisati jer i sami znate koliko je ovo gorivo traženo.

Da biste započeli proceduru potpisivanja ugovora sa MOL Serbia, po pitanju karticne prodaje goriva, najpre je neophodno da imejlom pošaljete sledeća dokumenta predstavniku MOL Serbia :

  • Izvod iz APR
  • Potvrdu o izvršenom evidentiranju za PDV
  • Potvrdu o izvršenoj registraciji (potvrda o PIB-u)
  • Potvrdu o članstvu u PU “Međunarodni transport” (pribavljate pozivanjem Udruženja)

Spisak benzinskih stanica MOL-a u Srbiji pogledajte na sledećoj stranici.

Ostale pogodnosti korisnika MOL Serbia:

„Važno nam je da budemo partneri našim kupcima, da ih saslušamo i zajedno dođemo do rešenja koja će unaprediti njihov biznis. Postpaid plaćanje putarine svakako doprinosi tome.“

Marko Sedlarević, menadžer linije proizvoda – kartice, MOL Serbia

Kompanija MOL Serbia konstantno radi na unapređenju proizvoda i usluga u skladu sa informacijama koje dobija od kupaca u neposrednoj komunikaciji, ali i putem istraživanja. Rezultat nedavno sprovedenog istraživanja o zadovoljstvu veleprodajnih kupaca proizvodima i uslugama MOL Serbia iznosi 93% što pokazuje da nas kupci doživljavaju kao prave partnere u svom biznisu.