Usluge partnera

MOL SRBIJA

Gorivo

Na osnovu Ugovora o poslovno tehničkoj saradnji sa MOL Serbia, Udruženje je za svoje članove obezbedilo ugovorene posebne pogodnosti za kupovinu goriva na MOL benzinskim stanicama u Srbiji.

Uz zaista konkurentnu cenu, koju do sada prevoznici nisu mogli da ostvare na MOL-ovim stanicama u Srbiji, ugovoreno je i odloženo plaćanje i to tako da se fakturisanje vrši na 15-odnevnom nivou a valuta plaćanja je 30 dana. O kvalitetu MOL-ovog goriva je nepotrebno pisati jer i sami znate koliko je ovo gorivo traženo.

Za dobijanje više informacija o popustima za kupovinu MOL goriva kontaktirajte sa nama.

Putarine

• Plaćanje putarine u Sloveniji
• Postpejd plaćanje putarine u Srbiji
• Plaćanje putarine u Hrvatskoj

Kompanija MOL Serbia konstantno radi na unapređenju proizvoda i usluga u skladu sa informacijama koje dobija od kupaca u neposrednoj komunikaciji, ali i putem istraživanja. Rezultat nedavno sprovedenog istraživanja o zadovoljstvu veleprodajnih kupaca proizvodima i uslugama MOL Serbia iznosi 93% što pokazuje da nas kupci doživljavaju kao prave partnere u svom biznisu.


IQ CARD

Austrijska kompanija IQ Card nudi najpovoljnije uslove za kupovinu goriva na njihovim benzinskim stanicama, koji važe samo za članove Udruženja. Članovima Udruženja odobrava se količinski rabat pri kom je cena euro dizela povoljnija u odnosu na cenu koju bi pojedinačno preduzeće dobilo.

Spisak zemalja sa IQ stanicama kao i raspored istih dostupan je na IQ interaktivnoj mapi.

Prednosti IQ Card-a:

 • Ista cena goriva cele nedelje.
 • Ista cena goriva na svim pumpama u jednoj zemlji.
 • Nema dodatnih troškova – plaćate samo ono što sipate!
 • WEB aplikacija – visok nivo bezbednosti!

Postoje dve vrste kartica za koje članovi mogu aplicirati:

 • regular – kartica za odloženo plaćanje,
 • pre-paid kartica.

Ukoliko želite IQ CARD kartice za gorivo, molimo Vas da popunjen UPITNIK dostavite Udruženju na mejl office@pumedtrans.com.

U slučaju problema na terenu po pitanju neprihvatanja kartice ili nemogućnosti plaćanja kontaktirate Call centar IQ carda koji je dostupan 24 časa kako biste u što kraćem roku uspeli da rešite nastali problem. Kontakt (engleski ili nemački jezik): +43732/664001-99


YES MONEY kartice

Yes! Money kartica predstavlja rešenje savremenog načina plaćanja nepredvidivih troškova vaših vozača u inostranstvu istovremeno obezbeđujući maksimalnu kontrolu i minimalnu zloupotrebu. Za korišćenje ove kartice nije potreban račun u banci, ona ne košta dok se ne koristi. Yes! Money karticaje finansijski servis pravljen po meri i potrebi transportnih firmi.

U pitanju je Visa kartica koja se može dopunjavati, i prihvaćena je na preko 4,4 miliona prodajnih mesta i 251.000 bankomata u Evropi.

Yes! Money kartica:

 • ne zahteva tekući račun;
 • garantuje sigurnost i potpunu kontrolu gotovinskih izdataka: kartica se može izdati (i čuvati) bez keša, a dopunjuje se novcem samo kada je to potrebno;
 • omogućuje korisniku gotov novac u najkraćem mogućem roku;
 • potpuna kontrola korišćenja kartice, uz onlajn proveru transakcija, statusa i krajnjeg stanja;
 • štedi vreme i troškove povezane sa rešavanjem hitnih slučajeva (kvar, kazna,…);
 • umanjuje troškove i rizik kad je u pitanju rukovanje i upravljanje gotovim novcem.

Tabelarno je dat prikaz povoljnosti koje članovi Udruženja mogu da ostvare:

Standardne cene Cene za članove Udruženja
Aktivacija 2,00 eur/kartici (jednokratno) 2,00 eur/kartici (jednokratno)
Godišnja članarina 10,00 eur/kartici u prve dve godine 5,00 eur/kartici (nadalje standardnih 10,00 eur/kartici)
Dopuna 4,00 % (ili 10,00 eur po dopuni nezavisno od iznosa) dopuna 3% (ili 5 eur po dopuni nezavisno od iznosa)
Podizanje gotovine 5,00 eur (EU)
5,00 eur (van EU)
5,00 eur (EU)
5,00 eur (van EU)
Plaćanje karticom bez naknade bez naknade

Postupak prijavljivanja za YES! MONEY kartice je jednostavan i dovoljno je da zainteresovani članovi obaveste Sekretarijat udruženja o potrebnom broju kartica.


OSIGURANJA

U cilju obezbeđivanja što šireg pokrića prilikom ugovaranja osiguranja ugovoreni su posebni uslovi osiguranja sa partnerskim kućama za članove Udruženja, i to za:

 • KASKO OSIGURANJE;
 • CMR OSIGURANJE;
 • PUTNO OSIGURANJE VOZAČA.

Pored specijalnog popusta koji se odobrava članovima Udruženja prilikom obračuna premije ugovoreni su i posebni uslovi osiguranja prilagođeni potrebama transportnih firmi.

Za  više informacija o uslovima kontaktirajte sa nama.


Almaks GPS sistem za praćenje vozila

Potpisan je ugovor o poslovnoj saradnji sa firmom Almaks Security Sistems doo, u cilju stvaranja što povoljnijih uslova za satelitsko pozicioniranje vozila članova Udruženja kao i efikasnog plasmana ovih usluga kod naših članova. Cena ugrađenih uređaja kao i usluga praćenja odnosno satelitskog pozicioniranja oformljena je po sistemu objedinjene nabavke za sve članove Udruženja koji će pojedinačno sklapati ugovore o korišćenju po uslovima koji su postignuti. Prodaja će se obavljati direktno između članova udruženja i prodavca (ALMAKS). Dokaz o članstvu u Udruženju za konkretnog kupca odnosno korisnika usluga prodavac dobija od Udruženja na upit.

Najnaprednija GPS rešenja:

Almaks nudi GPS uređaje i periferije vrhunskog kvaliteta za praćenje svih vrsta vozila, kao i Fleet menadžment sistem, koji vam omogućava detaljan uvid u sve informacije neophodne za kontrolisanje voznog parka, po vrlo povoljnim cenama. Naši GPS sistemi prate najsavremenije tehnologije i standarde, i predstavljaju savršen odnos cene i kvaliteta kada je iskustvo korisnika u pitanju.
Jednostavna upotreba GPS sistema, sa bilo kog računara ili mobilnog telefona koji ima pristup internetu omogućava vam efikasnu kontrolu i smanjenje troškova voznog parka i do 20%.

Ugradnja – 15/20 € po vozilu. Garancija na GPS uređaj važi dok traje ugovor. Cene su bez PDV-a

Standardne funkcije sistema sa naprednim uređajima i povezivanjem na bord računar vozila:

 • Uvid pozicije vozila u realnom vremenu, kao i očitavanje parametara sa bord računara (nivo goriva, broj obrtaja, kilometraža od prvog dana, temperature motora i spoljnog vazduha, procenat pritiska papučice gasa)
 • Praćenje putanje kretanja vozila
 • Identifikacija vozača, praćenje pređenih kilometara i radnih sati po vozaču i vozilu
 • Mogućnost obračuna dnevnica vozača za domaći i međunarodni transport
 • Geozoniranje – automatsko praćenje i kontrola kretanja vozila po rutama ili predelima na mapi
 • Veliki izbor mapa, satelitskih prikaza i podataka o saobraćajnim gužvama
 • Zvučno upozorenje vozaču na prekoračenje maksimalne brzine vozila i broja obrtaja motora
 • Kontrola nivoa goriva sa naknadno ugrađenim sondama u rezervoarima
 • Napon na akumulatoru/detekcija skidanja klema/detekcija skidanja GPS uređaja
 • Automatsko slanje dojava na prekoračenje brzine vozila i br.obrtaja motora, napuštanje zona, napuštanje ruta i drugih definisanih pravila (pushup notifikacije na mobilnom telefonu, email ili SMS notifikacije, popup obaveštenja na računaru sa zvučnom signalizacijom, slanje vizuelnog obaveštenja – mape na prethodno definisani događaj)
 • Automatsko slanje Izveštaja na E-Mail (dnevni, nedeljni i mesečni)
 • Dojava resursa redovnog servisiranja (registracija, prva pomoć, dokumentacija vozila sa definisanim rokovima

Da bi se uverili u preglednosti i jednostavnost upotrebe sistema, možete pristupiti sistemu preko web adrese i klikom na GPS sistem OnLine (korisničko ime: Almaks; lozinka: demo1).

Tehnička podrška Almaks Security je dostupna radnim danima od 8 do 21 h a subotom od 8 do 14h.


Smart Automotive Solutions

Kompanija Smart Automotive Solutions je za članove Udruženja obezbedila kompletno softversko rešenje za praćenje rada voznog parka koje obuhvata pored ostalog i praćenje vozila i izveštaje vezane za radno vreme vozača, daljinsko očitavanje podataka tahografa i drugo.

Platforma Fleetmotive za upravljanje voznim parkom i praćenje imovine

Fleetmotive je profesionalna platforma za upravljanje voznim parkom i praćenje imovine koja uključuje sve funkcije neophodne za kompaniju: GPS praćenje u realnom vremenu, izveštaje o stanju voznog parka, kontrola goriva, preuzimanje podataka sa tahografa, stil vožnje, rutiranje, komunikaciju sa vozačima, digitalne formulare, upozorenja, obaveštenja i još mnogo toga kako bi upravljanje operacijama voznog parka bilo efikasnije.

U okviru ponude pomenute platforme prevoznicima su na raspolaganju tri vrste paketa: Basic, Standard i Premium. Više o ponudi usluga u vezi sa platformom Fleetmotive dostupno je OVDE.

Softver Tahomotive za upravljanje podacima na digitalnim tahografima

Pomoću softvera Tahomotive moguće je samostalno upravljanje podacima sa digitalnih tahografa uz praćenje rada vozača i praćenje eventulanih prekršaja. Mesečna pretplata za korišćenje pomenutog softvera određuje se na osnovu broja vozača. U okviru ove usluge korisnicima su na raspolaganju uređaji za daljinsko očitavanje podataka bez dodatne naknade. Više informacija o softveru Tahomotive dostupno je OVDE.

O kompaniji:

Kompanija Smart Automotive Solutions je ovlašćeni uvoznik i distributer svetskog proizvođača tahografa Stoneridge Electronics Ltd, Fleetmotive i Tahomotive rešenja za daljinski nadzor vozila, obradu i analizu podataka sa tahografa.

Kontakt za više informacija:

+381 60 73 00 808

+381 60 73 00 073

office@smartautomotives.rs

www.smartautomotives.rs


Usluge kompanije Move expert

Francuska, Nemačka, Poljska i Belgija u okviru svog socijalnog zakonodavstva definisale su obavezu prijavljivanja vozača koji se upućuju na rad u tu zemlju. Ova obaveza odnosi se na poslodavce iz trećih zemalja.

U skladu sa obavezama koje su ove zemlje definisale Udruženje je zaključilo ugovor sa francuskom kompanijom MOVE EXPERT i tako obezbedilo da srpski prevoznici, uz posredovanje Udruženja, zaključe ugovor o zastupanju u Francuskoj, Nemačkoj i Poljskoj.

Pored zastupanja u pogledu izrade sertifikata za vozače u ovim zemljama, takođe je obezbeđeno i kompletno zastupanje i podrška prilikom kontrole od strane nadležnih organa a u vezi sa obavezama koje proizilaze iz propisa o slanju vozača na rad.

Ujedno, naš partner MOVE EXPERT je ponudio uslugu zastupanja i za firme iz Evropske unije koje  imaju obavezne prijave i izdavanja IMI sertifikata svojim vozača u svim zemljama članicama Unije.

Za dobijanje više informacija kontaktirajte sa nama.