Pogodnosti za članove

Članovi PU “Međunarodni transport” imaju brojne pogodnosti – blagovremeno i tačno informisanje, konsultacije, edukacije, pomoć u rešavanju problema, popusti na brojne usluge i robe kroz sistem objedinjene nabavke. Udruženje se svakodnevno trudi da proširi izbor pogodnosti za svoje članove, kroz stalno prepoznavanje, razumevanje i zadovoljenje njihovih potreba.

1. Programi stručne obuke

Današnja preduzeća, pod stalnim pritiskom tržišnog dokazivanja, shvataju da je ključ za sticanje i održavanje konkurentske prednosti na tržištu – znanje. Zato Udruženje nastoji da proširi svoje delovanje u oblasti obuke i treninga zaposlenih. U ovom trenutku Udruženje organizuje obuku za vlasnike ili direktore, odnosno donosioce odluka u prevozničkim firmama, kao i za zaposlene na poslovima vezanim za zaduženje i razduženje dozvola, prijave i odjave vozila i vozača i numeraciju sertifikata, kao i vozača i zaposlenih lica u transportnim preduzećima koja su odgovorna za poštovanje propisa o vremenima upravljanja, pauza i odmora vozača i korišćenju tahografa.

  • Obuka za raspodelu, kriterijume i način dodele dozvola za međunarodni transport
  • Obuka za vremena upravljanja, pauza i odmora vozača i pravilna upotreba analognih i digitalnih tahografa.

2. Sistem objedinjene nabavke roba i usluga

Udruženje je za svoje članove obezbedilo, preko svojih komercijalnih partnera i preduzeća “Medtrans logistik”, po najpovoljnijim uslovima, nabavku robe (ulja i maziva, pneumatici, protektirani pneumatici, filteri, akumulatori, navigacije, hemija, lanci za sneg, trake za konturno obeležavanje…) i usluga (protektiranje, servisi vozila…).

Kompletnu ponudu možete videti na strani USLUGE