MOL SERBIA – NOVA USLUGA POSTPAID PLAĆANJA PUTARINE

08/10/2021

Prateći trendove na tržištu i osluškujući potrebe kupaca, kompanija MOL Serbia pripremila je novu uslugu namenjenu biznis korisnicima – postpaid plaćanje putarine koje će doprineti efikasnijem upravljanju troškovima i unapređenju poslovanja.

Zahvaljujući ovoj usluzi više nije potrebno dopunjavanje uređaja za elektronsku naplatu putarine unapred, a prolazak bez zaustavljanja na naplatnim rampama u Srbiji je osiguran.

Posebna pogodnost je efikasnija kontrola troškova jer je od sada omogućeno mesečno fakturisanje usluge. Na kraju meseca na zbirnoj fakturi prikazane su sve transakcije i specifikacija prolazaka.

Da bi kompanija postala korisnik postpaid plaćanja putarine potrebno je da ima potpisan ugovor sa MOL Serbia. Sve informacije o načinu funkcionisanja nove usluge možete dobiti putem email adrese: kartice@molserbia.rs.

Ukoliko ste korisnik usluga kompanije MOL Serbia, sve potrebne informacije o postpaid plaćanju putarine mogu se dobiti od prodajnih predstavnika.

„Važno nam je da budemo partneri našim kupcima, da ih saslušamo i zajedno dođemo do rešenja koja će unaprediti njihov biznis. Postpaid plaćanje putarine svakako doprinosi tome.“

Marko Sedlarević, menadžer linije proizvoda – kartice, MOL Serbia.

Kompanija MOL Serbia konstantno radi na unapređenju proizvoda i usluga u skladu sa informacijama koje dobija od kupaca u neposrednoj komunikaciji, ali i putem istraživanja. Rezultat nedavno sprovedenog istraživanja o zadovoljstvu veleprodajnih kupaca proizvodima i uslugama MOL Serbia iznosi 93% što pokazuje da nas kupci doživljavaju kao prave partnere u svom biznisu.

Tagovi: ,