ODRŽANA 14. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR 2014

U petak, 12.12.2014. godine održana je XIV Godišnja Skupština Poslovnog udruženja Međunarodni Transport i jedanaesta po redu manifestacija TRUCK BUSSINESS FAIR. Ponovo se na jednom mestu okupio veliki broj firmi koje se bave prevozom tereta ili putnika, njihovi najznačajniji komercijalni partneri, kolege iz zemalja u okruženju, kao i predstavnici javnog sektora.

Celokupan događaj bio je i medijski propraćen.

Registracija učesnika počela je od 9 časova na registracionom pultu gde su posetioci dobijali propagadni materijal Skupštine kao i kupone za nagradni igru. Na prijavnom pultu posetioci su takođe mogli da popunjavanjem upitnika postave pitanja nadležnim organima od kojih su mogli dobiti odgovore na panel diskusiji koja se održavala nakon Svečanog dela Skupštine.

Radni deo Skupštine koji je počeo u 12 časova otvorio je pozdravnom rečju Predsednik udruženje g. Dušan Nikolić. Prisutnima su se takođe obratili pomoćnik ministra saobraćaja g. Saša Stojanvić, direktor Agencije za bezbednost saobraćaja g. Milan Božović, pomoćnik direktora Uprave carina g. Veselin Milošević kao i predsednik Privredne komore Međunarodni Transport i Logistika, g. Neđo Mandić. Takođe, pozdravnim rečima kao i kratkom prezentacijom skupu, obratio se i predtsavnik generalnog sponzora Mol Serbia, g. Marko Sedlarević.

Nakon pozdravnih reči skupu se ponovo obratio predsednik Udruženja g. Nikolić koji je ukratko predstavio planove Udruženja za 2015. godinu i izložio kratak izveštaj o rezultatima rada Udruženja između dve skupštine.

U nastavku je predsedavajući XIV Godišnje Skupštine, gđa Svetlana Ranđić proglasila odluke donete od strane članova Skupštine koji su se izjašnjavali pismenim putem i potom zatvorila radni deo Skupštine.

Program je dalje nastavljen Panel diskusijom a  prenos su posetioci sajma mogli da prate na monitorima raspoređenim po izložbenom prostoru.

Učesnici panel diskusije bili su: predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture g. Damir Ledenčan, predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja g. Zoran Alimpić, predstavnik Ministarstva unutrašnjih poslova-uprava saobraćajne policije g. Nebojša Arsov, predstavnik Ministarstva finansija-Uprava carina g. Veselin Milošević i predstavnik Ministarstva rada, zapošljavanja, socijalnih i boračkih pitanja g. Goran Marković. Za vreme panel diskusije učesnici su odgovarali na pitanja koja su im prevoznici postavljali.

Nakon panel diskusije posetioci su imali još vremena do ručka da posete izlagače na manifestaciji TBF2014. Zatim je usledio ručak u restoranu Sava centra na kome već tradicionalno postoji nagradna izgra za prevoznike. Nagrade su kao i uvek obezbedili izlagači sa manifestacije TBF14 koji ni ove godine nisu štedeli na iznenađenjima.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su prisustvovali ovogodišnjoj Skupštini Udruženja koja je ove godine imala veliki broj izlagača i posetilaca. Nadamo se da ćemo se videti i naredne godine a do tada nam ostaje da svi zajedno radimo na zajedničkom cilju unapređenja delatnosti prevoza u drumskom saobraćaju.

GENERALNI SPONZOR

SPONZOR

MEDIJSKI SPONZOR

IZLAGAČI

1,2,3 CARGO ORBICO
 ADECO PARAGRAF/RESTITUCIJA
AFFINITY BALKANS  PENASSOL-OIL SRBIJA
 ALMAKS  PLATTNER
 ARIS POLSKA  PNEUTECH
ART FRIGO  POLAR KLIMA
BALKAN PROGRES PRAĆENJE VOZILA
BRAĆA TOMIĆ RAIFFEISEN LEASING
 CASH BACK IMO  RENAULT TRUCKS
CVS MOBILE  SCANIA
 CYCLE  SCHARZMUELLER
 DAF  SCHMITZ
 DELAMODE SEJARI
 DIESEL24 SHADOW NET
FMS SHELL ADRIA
 HARBORSZ SIMPLEX
 HEADSOFT/ISTOBAL  TAHOGRAF BG
 IVECO  TIMOCOM
 MAN-DEWACO TRIGLAV OSIGURANJE
MILENIJUM OSIGURANJE TRUCK BODIES&TRAILERS
MILETIĆ PETROL  VERAG
 MOTOPLUS VIZIJA RAČUNOVODSTVO
NAFTACHEM  VOLVO
NAVION CONSULTING  YES!MONEY
OBMOČNA OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA MARIBOR-SEKCIJA ZA PROMET

PROGRAM 14. SKUPŠTINE UDRUŽENJA


GALERIJA