POZIVAMO VAS NA GODIŠNJU SKUPŠTINU UDRUŽENJA I TRUCK BUSINESS FAIR-TBF2010

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da PU “Međunarodni transport” ove godine proslavlja jubilej – 10 godina Udruženja. Tim povodom će se u petak 10.12.2010. godine u SAVA CENTRU u Beogradu održati X Godišnja Skupština PU “Međunarodni transport” koju će, kao i do sada, tradicionalno pratiti manifestacija TRUCK BUSSINESS FAIR 2010.

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da uzmete učešće na manifestaciji TRUCK BUSSINESS FAIR 2010 – TBF10 koja podrazumeva komercijalno predstavljanje firmi čija je delatnost direktno ili indirektno vezana za drumski transport.

Zbog proslave jubileja ovogodišnji tok Skupštine i TBF10 će biti izmenjen. Radni deo Skupštine biće zamenjen Svečanim delom koji će se održavati u istom prostoru u kome se održava i TBF10 a koji će imati kulturno-zabavni karakter propraćen obraćanjem rukovodstva Udruženja, gostiju i generalnog sponzora.

Sigurni smo da je učešće na TBF10 dobra prilika da svoju firmu predstavite pred velikim brojem srpskih transportnih preduzeća. Dosadašnje iskustvo govori da Skupštinu Udruženja i TBF poseti preko 80% naših članova (Udruženje trenutno ima preko 880 članova – transportnih firmi). Takođe, i ove godine poziv za Skupštinu i TBF10 dobiće i naše kolege iz regiona pa se očekuje i značajan broj prevoznika iz ovih zemalja.

Ispod možete pronaći prijavu,pozivnicu kao i raspored štandova. Učešće na TBF10 obezbeđujete popunjavanjem prijave i slanjem iste najkasnije do ponedeljka 15.11.2010. i uplatom kotizacije. Pravo zadržavanja izbora štanda zavisi isključivo od dana uplate kotizacije.

POZIV

PRIJAVA

GENERALNI SPONZOR

MERCEDES BENZ SRBIJA I SRNA GORA

SPONZOR

OMV SRBIJA

ADECO

MILENIJUM OSIGURANJE

IZLAGAČI

SLAVICA VRANJKOVIĆ RED FUEL HARBORSZ LOGISTIKA
PRISTA OIL AD IQ CARD
LANUS VOLVO
RENAULT TRUCK COMMERCIAL TELENOR
VERAG AG TAB BATERIJE
POLAR KLIMA DIPEM/FEBI GAP
SHWARZMUELLER SPV RENTCO/FLORIDA INT SYSTEM
SHADOWNET/ADR CENTRUM CONTINENTAL COOP
STEVČEVIĆ BRAĆA TOMIĆ
RAIFFEISEN LEASING SEJARI
SCHMITZ CARGOBULL TIMOCOM
TRANS LASA MERKER
PNEUTECH IVECO
RAPIDEX FRAD
TRANSFERRY CUMMINS SERBO MONTE
CYCLE PARAGRAF
D-TRUCK PULS SAOBRAĆAJNI FAKULTET
MULTICOMPANY EUROSERVICE SPA
DIESEL 24 PONOR-ZASTUPNIK ZA PIRELLI