POZIVAMO VAS NA GODIŠNJU SKUPŠTINU UDRUŽENJA I TRUCK BUSINESS FAIR-TBF2013

Veliko nam je zadovoljstvo i čast da Vas obavestimo da će se u petak 13.12.2013. godine u SAVA CENTRU u Beogradu, održati XIII Godišnja Skupština PU “Međunarodni Transport” koju će, kao i do sada, tradicionalno pratiti manifestacija TRUCK BUSSINESS FAIR 2013. Ovim putem Vas pozivamo da budete naši dragi gosti i posetite sajam komercijalnih partnera TBF2013, upoznate se kroz prezentacije u Radnom delu sa novinama u oblasti transporta i iskoristite priliku i uzmete učešće u panel diskusiji na kojoj će se diskutovati o najaktuelnijoj situaciji u transportu.

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve komercijalne partnere prevoznika da uzmu učešće na manifestaciji TRUCK BUSSINESS FAIR 2013 – TBF13 koja podrazumeva komercijalno predstavljanje firmi čija je delatnost direktno ili indirektno vezana za drumski transport.

Sigurni smo da je učešće na TBF13 dobra prilika da svoju firmu predstavite pred velikim brojem srpskih transportnih preduzeća. Dosadašnje iskustvo govori da Skupštinu Udruženja i TBF poseti preko 800 naših članova. Takođe, i ove godine poziv za Skupštinu i TBF13 dobiće i naše kolege iz regiona pa se očekuje i značajan broj prevoznika iz ovih zemalja.

Ispod možete pronaći prijavu, pozivnicu kao i raspored štandova. Učešće na TBF13 obezbeđujete popunjavanjem prijave i slanjem iste najkasnije do petka, 15.11.2013. i uplatom kotizacije. Pravo zadržavanja izbora štanda zavisi isključivo od dana uplate kotizacije.

 

POZIV

PRIJAVA

SKICA PROSTORA

GENERALNI SPONZOR

MERCEDES BENZ

SPONZOR

TRANSPASS & IQ CARD

IZLAGAČI

DEWACO-MAN IMPORTER ALMAKS SECURITY
TIMOCOM SCHWARZMUELLER
PNEUTECH SEJARI
SHADOWNET DAF BC
DELAMODE AUTOTEHNIK VEJIĆ
IVECO BRAĆA TOMIĆ
CASH BACK IMO ARIS POLSKA
HARBORSZ LOGISTIKA MOL SERBIA
VIATOR&VECTOR PROJEKTI PRAĆENJE VOZILA
TAHOGRAF BG GEBRUDER WEISS
POLAR KLIMA MERCEDES BENZ
DIESEL 24 TAB TOPLA
SV TRANSPORT SERVICE PREMIUM OIL
TRANSFERRY TRANSPORTX
VERAG DELLAMODE
CYCLE LANUS
SCHMITZ CARGOBULL SEC LUBES
VOLVO PHONEX
RENAULT TRUCKS DUNAV OSIGURANJE
HEADSOFT/ISTOBAL CA LEASING/DDOR NOVI SAD
PLATTNER PARAGRAF LEX
SHELL ADRIA SCANIA SRBIJA
CVS MOBILE FMS
TRANSLASA E-SMART SYSTEMS

PROGRAM 13. SKUPŠTINE UDRUŽENJA