Ponuda usluga kompanije Smart Automotive Solutions

Kompanija Smart Automotive Solutions je za članove Udruženja obezbedila kompletno softversko rešenje za praćenje rada voznog parka koje obuhvata pored ostalog i praćenje vozila i izveštaje vezane za radno vreme vozača, daljinsko očitavanje podataka tahografa i drugo.

Platforma Fleetmotive za upravljanje voznim parkom i praćenje imovine

Fleetmotive je profesionalna platforma za upravljanje voznim parkom i praćenje imovine koja uključuje sve funkcije neophodne za kompaniju: GPS praćenje u realnom vremenu, izveštaje o stanju voznog parka, kontrola goriva, preuzimanje podataka sa tahografa, stil vožnje, rutiranje, komunikaciju sa vozačima, digitalne formulare, upozorenja, obaveštenja i još mnogo toga kako bi upravljanje operacijama voznog parka bilo efikasnije.

U okviru ponude pomenute platforme prevoznicima su na raspolaganju tri vrste paketa: Basic, Standard i Premium. Više o ponudi usluga u vezi sa platformom Fleetmotive dostupno je OVDE.

Softver Tahomotive za upravljanje podacima na digitalnim tahografima

Pomoću softvera Tahomotive moguće je samostalno upravljanje podacima sa digitalnih tahografa uz praćenje rada vozača i praćenje eventulanih prekršaja. Mesečna pretplata za korišćenje pomenutog softvera određuje se na osnovu broja vozača. U okviru ove usluge korisnicima su na raspolaganju uređaji za daljinsko očitavanje podataka bez dodatne naknade. Više informacija o softveru Tahomotive dostupno je OVDE.

O kompaniji:

Kompanija Smart Automotive Solutions je ovlašćeni uvoznik i distributer svetskog proizvođača tahografa Stoneridge Electronics Ltd, Fleetmotive i Tahomotive rešenja za daljinski nadzor vozila, obradu i analizu podataka sa tahografa.

Kontakt za više informacija:

+381 60 73 00 808

+381 60 73 00 073

office@smartautomotives.rs

www.smartautomotives.rs