UBELEŽITE U KALENDAR – DAN SRPSKIH PREVOZNIKA

Nakon duge četiri godine pauze, Udruženje vas sa ponosom poziva na tradicionalnu manifestaciju pod novim nazivom Dan srpskih prevoznika uz pratnju Truck Business Fair-a 23.

Održavanje manifestacije je planirano za 15. septembar 2023. godine u Hali 1 Beogradskog sajma. Za sve ljubitelje teretnih vozila, u Hali 1 Beogradskog sajma u okviru manifestacije Truck Business Fair23 istog dana će biti održan i sajam teretnih vozila i zato vas pozivamo da budete naši dragi gosti i posetite sajam komercijalnih partnera.

Sam program manifestacije donosi novi koncept koji će, očekujemo biti jedinstven na ovim prostorima. Zato koristimo ovu priliku da vas pozovemo da sačuvate datum za manifestaciju Dan srpskih prevoznika i Truck Business Fair23 i da kao komercijalni partneri svih prevoznika prezentujete svoje proizvode i usluge u najboljem svetlu kroz druženje i ostale svečanosti koje će Udruženje pripremiti kako za svoje goste, tako i za vas. Sigurni smo da je učešće na TBF23 dobra prilika da svoju firmu predstavite pred velikim brojem srpskih transportnih preduzeća.

Ukoliko ste zainteresovani za učestvovanje na predstojećoj manifestaciji DAN SRPSKIH PREVOZNIKA i TBF23, varijante za komercijalno predstavljanje vaše firme možete pogledati OVDE.

GENERALNI SPONZOR

SPONZORI

PRIJATELJ KUĆE

U nastavku možete pogledati izveštaje sa prethodnih TBF –a:

20. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

19. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

18. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

17. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

16. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

15. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

14. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

13. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

12. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

11. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR

10. GODIŠNJA SKUPŠTINA I TRUCK BUSINESS FAIR